Forsiden Om meg Bilder Videoer Outfits Kontakt

Arkiv mned: april 2011

Trening

Publisert: 28.apr.2011 @ 21:15 Kategori: Trening/kamper Kommentarer: 0

Heia<3 Jeg har vært på trening for ikke så lang tid siden, men først så: 
Dro jeg til Dina. Vi dro til ballbingen og spilte fotball. Så gikk vi og så litt på jentene i klassen som spilte kamp mot Molde. Så dro vi til ballbingen igjen og gikk til treningen. Vi spilte med 16. åringene. Det var morsomt. 
 Sier bare hade jeg.

Måtte lage ny hotmail

Publisert: 28.apr.2011 @ 21:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heia♥ Skulle bare kjapt skrive at jeg har fått ny hotmail til bloggen. Nå heter den kristinaa.hl@hotmail.com . Den forrige het kristinaahlbloggen@hotmail.com, men den funket ikke å komme innpå.

 

#Outfit 28.04-11

Publisert: 28.apr.2011 @ 17:13 Kategori: Sminke Klær Hår Sko Kommentarer: 0

Hei igjen!  Jeg skrev i forrige innlegget at jeg skulle legge til outfit og her kommer den:Singlett H&M USA singlett Bikk Bokk

Som du sikkert ser er bilde helt (.....) Det er web-cam bilde så buksen vises ikke engang! Herre min. 
Men vi snakkes da♥ 

 

Lekser

Publisert: 28.apr.2011 @ 17:06 Kategori: Dagbok Kommentarer: 0

Heia♥ Nå gjør jeg lekser. Har bare samfunnsfagen på kan igjen. Der må jeg finne ut flere ting om Nelson Mandel. Jippi! LOL. Har ikke spesielt mye å si. Jeg fikk igjen sangen jeg laget idag. Jeg fikk 3♥ (3 er det høyeste). Nesten alle fikk det da. Jeg laget ett innlegg idag tidlig, men så klarte jeg å viske ut nesten hele innlegget og da måtte jeg bare dra på skolen. Jeg skal forresten på trening idag. Siste trening før cup, og etter det er sesongen slutt. Da må jeg trene selv. Har ikke noen ting å gå på da... Jaja. Sånn er det bare.

Hade♥
(outfit snart) 

God morgen

Publisert: 26.apr.2011 @ 08:15 Kategori: Dagbok Kommentarer: 0

Heia? Jeg sitter i stuen til bestemor. Jeg har spist og dusjet. På skolen idag har jeg:
1. Sløyd
2. Sløyd
3. Sløyd
4. Norsk
5. Gym

Klassen er delt opp i to grupper. A og B. Jeg er på B
 

Bildet passer ja:-D
Jeg og Julian er nødt til å gå hjem snart fordi vi må hente sekken og jeg må ha gymbag og han må ha svømmebaggen. Gleder meg nesten til å gå på skolen. Jeg gleder meg til å se vennene mine. Anne-Marte hadde jo bursdag på lørdagen. Jeg fikk ikke gratulert henne fordi at jeg var i Røyrvik, og mobilen laderen min lå igjen til Knut. Herlig! 
Jeg skal ligge over til bestemor Eli idag og hun har ikke nett. Vi må ligge over til dem fordi at mamma skal på nattskift og vi får ikke lov til å sove hjemme om natten alene.

Hade♥ 

Jeg bare

Publisert: 25.apr.2011 @ 22:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei igjen!! Jeg tok bare bort det forrige innlegget. Det er jo ikke vits i når jeg ikke har header og "profilbilde" som jeg har av meg, eller ordnet av meg. Bare si ifra hvis du kan lage ett nytt design til meg. Jeg vil at det skal gå ann å legge meg til som venn.

Hade♥

??

Publisert: 25.apr.2011 @ 22:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heia♥Jeg bare lurer på hvorfor jeg ikke kan ha den forrige headeren når jeg bytter design. Det er irriterende. Men dessverre vet jeg ikke hvordan jeg ordner det da.... Jeg vet ikke da. Men jeg elsker designet til celineshelgemo.blogg.no også da. Håper jeg får ordnet iallfall headeren da...

Hade så lenge♥

Litt trøtt kanskje..

Publisert: 25.apr.2011 @ 09:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei♥♥ Jeg skal snart spise frokost. Ikke så veldig viktig. Jeg ser tv. Ikke så veldig viktig. Jeg gjør egentlig ingenting nå. Kjeder meg nesten. Bestemor Eli kommer klokka 10. Jeg skal kanskje dusje. Eller jeg vet ikke....
Vi snakkes!

Hade♥ 

I`m back

Publisert: 24.apr.2011 @ 23:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heia?? Jeg er tilbake. Jeg har hatt en helt fantastisk uke i Røyrvik. Vi har gått på ski til fjellet "Lillefjellet"(?) og "Klumpen". Adrian brakk tuppen av skien sin på Klumpen. Stakkar. Men bildene kommer sikkert snart. Skal iallfall prøve det. I går(påskeaften) fikk vi påskeegg. Jeg så igjen oldemoren til Embla og Ragne. Hun heter Nina fordi at hun er det 9. barnet. Og så var en dame som het Nelly( en av ungene til Nina), og datteren hennes( voksen) Nina med datteren sin som heter Guro. Vi har hatt kjempe fint vær og sefølgelig er det fint vær på sunndal når jeg ikke er der da!! Typisk! Nå er klokka 23:44. Jeg bruker litt lang tid på å skrive innlegg selv om de ikke er så lange. Det er liksom uvant nå:P
I morgen kommer bestemor Eli for å hente meg og Adrian. Vi skal på hytta. Pappa, Åse-Marie og Ida Mari er der nå. De ligger over. Jeg og Adrian ligger over til bestemor Jorunn nå:) Hehe. Jaja.

Vi snakkes da♦ 

Hade♥

Kamp

Publisert: 14.apr.2011 @ 18:12 Kategori: Trening/kamper Kommentarer: 0

Heia♥ Jeg skal ha kamp om 50 minutter. Den starter da, men jeg skal møte opp klokka halv sju. Gleder meg veldig. Har vært dårlig på å blogge. I KNOW!! Jeg lånte pcen min til bestemor fordi hennes er på reprasjon. Jaja. Du hører ikke noe fra meg i helga eller neste uke. Jeg skal til Røyrvik med hele familien(mamma osv). Der er det ikke internett:( 
Hvordan skal jeg overleve?? Hehe. Neida. Det blir sikkert fint. Sikkert mange bilder etter det også da♥ Det liker vi:D

Camilla Herrem. Hun er ving som MEG!!
Hehe♥ 

Hade♥

Day 3: Your favorite song

Publisert: 13.apr.2011 @ 21:41 Kategori: Challenge Kommentarer: 0

 Heia?? Jeg vet ikke helt hva min favoritt sang er... Helt serr!! Men her er noen brae sanger:

1. Rihanna - S&M
2. Rihanna - Who`s that chick
3. Taylor Swift - Sparks fly(?)
4. Eminem - When I`m gone

Og mangeeeeee flere♥ 

Hade♥

Hjemme igjen

Publisert: 13.apr.2011 @ 15:09 Kategori: Dagbok Kommentarer: 0

Heia♥ Jeg er hjemme igjen fra skolen. Jeg har hatt veldig vondt i hode og i ørene. Jeg skal ikke på håndballtrening fordi at: 1. Jeg har vondt i hode og ørene.  2. Jeg skal på bassard på skolen med Julian. 
Jeg tror jeg vet hvorfor jeg har vondt i ørene. Jeg holder på å få øreverk!! Det er så vondt, har hatt det en gang før, og da skulle jeg reise til Cypros med pappa, Åse-Marie, Adrian og Ida-Mari. Det var nesten at jeg ikke fikk dra. Måtte gå på tabletter som jeg ikke klarte å svelge og som har helt forferdelig når man delte den. Men jeg fikk nesten ikke dra fordi at jeg kunne ødelegge noe i øret når vi dro opp i luften(Lufttrykk). 

Men ellers går det bra da♥ Kameraet mitt er forresten funnet. Det lå i ei skål til Knut♥
Låner forresten pcen til Adrian. TAKK♥ 

Har du hatt øreverk før??

Hade♥♥

Se hva jeg fant da jeg søkte på tegning av Taylor Lautner..

Hvem liker du best??

GJESP

Publisert: 13.apr.2011 @ 07:55 Kategori: Dagbok Kommentarer: 2

Heii♥ Det kom akkurat en gjesp da jeg tenkte på overskriften så, det ble overskriften♣ Jeg er ikke egentlig så trøtt. Jeg sto opp litt over 7. Jeg var litt tett i nesen, det gjør litt vondt ♠når jeg svelger og jeg har vondt i hodet   D:
Jeg blir vel forskjølet. Jaja, så lenge jeg ikke hoster så overlever jeg♥ Vet ikke helt hva jeg skal skrive nå. 
Jeg skal på håndball trening idag klokka 5. Gleder meg. Jeg og Maria skal ikke i stallen før etter påskeferien nå.. Jeg og hun skal reise bort så. Hun på hytten og jeg til Røyrvik med mamma og alle andre. Det vil si Knut, Adrian, Julian, Embla og Ragne. En hytte i naturen. Vi har ingen naboer i rundt der. 

På skolen idag har vi:

1. Matematikk
2. X-time   - en time der vi kan gjøre lekser
3. Naturfag
4. Engelsk/Gym    - Jeg har engelsk,  vi hadde gym i går
5. Norsk
6. RLE

Jeg bare lurer på noe:
♦ Hvorfor kommer den der tingen som er foran når vi skriver( en strek som blinker litt) på starten igjen når jeg legger til et ♥, ♣ eller ♦ ??
Det er kjempe drygt!!

Hade♥

Kontakt meg&lt;3

Publisert: 12.apr.2011 @ 20:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heia♥ Hvis du har lyst til å kontakte meg kan du gå på kristinaahlbloggen@hotmail.com . 
Det er blogg e-posten min<3
Jeg godtar ingen ingen venneforespørseler, men jeg svarer på mail.

Hade♥ 

Sofa

Publisert: 12.apr.2011 @ 20:02 Kategori: Dagbok Kommentarer: 2

Heeii♥ Nå er det kanskje 10 minutter siden jeg kom hjem til bestemor. Maria dro hjem. Jeg syntes det var morsomt idag også. Tenk at jeg faktisk syntes at det er morsomt å MØKKE!! Hadde jeg aldri trodd. 

Jeg skal snart hjem og gjøre lekser. Har igjen en del, men det er ikke så vanskelige denne uken:D  Glad for det:D
Vi skal spise risgrøt nå, men hvis du venter en liten stund så kommer det ett innlegg til. Tror iallfall det♥ 

Noivas & Etc

WeHeartIt.com

Bruker du å ta bilder fra weheartit.com??

Hade♥

Day 2 - A picture of your house

Publisert: 12.apr.2011 @ 17:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

 Heia♥Her kommer bildene, men de web-cam tatt så det er ikke særlig god kvalitet på bildene.Bilen til bestemor der:D

Ja, hehe. Det var jo et  bilde da... Ikke særlig bra, men det spiller ikke noen rolle:)
Maria skal komme til meg ca kvart over 6. Da skal vi til Heidi for å møkke i stallen og gi mat. Det er ikke akkurat en stall, det er bare to båser, men den er veldig korselig der da♥ 

Hade♥

Nytt design

Publisert: 12.apr.2011 @ 15:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 3- Hva synes du om designet ?Ehmm

Publisert: 12.apr.2011 @ 08:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heiii♥ Jeg sitter på stuen til Knut nå. Eller egentlig spisebordet som er i en krok ved kjøkkenet. Jeg har vondt i halsen. Kommer til å dø av å svelge, men jeg tror jeg skal sykle på øra da, og kjøpe meg halspastiller. Grønne Doc pastiller. 

Igår rakk jeg ikke å si at jeg og Maria var til Heidi og måkket båsene til hestene, Kairo med føll og til en til som jeg ikke husker navnet på. Det var noe på A.... Hjelper ikke så stort HÆ? Vi la forresten også i vann og mat. Vi skal dit idag også. Da må vi sykle til Mæhle(?) Vet ikke hvordan det skrives egentlig... 

Jeg vet at det nesten ikke kommer noen bilder i de siste innleggene som er tatt av meg. Jeg har en god grunn. JEG HAR MISTET KAMERAET MITT!!! Jeg er jo sååååå flink da... Lei meg:( Neida. Jeg kommer til å slite for å få til å gi ett bilde av huset jeg bor i. Så det kan hende at jeg må bytte på challenge plassene... Det overlever jeg jo nesten IKKE!! Hehe. Sefølgelig går det bra, men jeg må jo finne det fort. Det er mange dager på challengen som jeg trenger å ha med kameraet mitt.... Jeg er så sur..   

Men en ting er jeg god til. JEG SKRIVER ALTFOR MYE ......  Jaja. Sånn får det vell bare være:)

Men vi snakkes, jeg skal ordne meg ferdig og alt. Lover ingenting, men det kan hende at det kommer enda ett innlegg før skolen. Lover ingenting, jeg er ikke særlig flink til å holde det jeg lover med å legge inn innlegg og sånn.

Hade♥

1 time og 30 minutter

Publisert: 11.apr.2011 @ 22:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heia♥ Nå er det 1 time og 30 minutter til jeg ikke har bursdag lenger:( Neida. Det går så bra så. Det er ikke verdens undergang. Bare nesten :D Hehe. 
Idag etter skolen var jeg på piano. Jeg holder på å spille Forever and Always av Taylor Swift. Det er pianoversonen.
Men jeg rekker ikke å skrive mere.

Natta♥ 

 

Day 1: A color that tells your mood

Publisert: 11.apr.2011 @ 14:31 Kategori: Challenge Kommentarer: 3

 Heeia! Her kommer fargen:

Jeg mener at gul er glad/lykkelig og det er jeg♥
Vi hadde sånn elevsamtale idag og jeg fikk vite at jeg fikk imellom 4 og 5 på historien, men at jeg sikkert kom til å få 5 på ungdomskolen. Det er bra:)
Maria og jeg skal være ilag idag. Det blir kjempe morsomt♥ Gleder meg♥

Men ja, vi snakkes.        Skal forresten på piano idag. Jeg har en kjempe vanskelig sang. Eller jeg syntes iallfall det. Kanskje ikke du gjør det, men jeg er ikke særlig god så. Man må jo øve og det har jeg ikke vært på to uker:P
Serr, liksom. Neida, jeg håper bare at det går bra at jeg må gjøre en del ting om igjen..... Wish me good luck!!

Hade♥ 

13 år

Publisert: 11.apr.2011 @ 07:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heiiia!! Idag er jeg endelig 13 år. YES!! Jeg har snakket med ♥idag. Jeg gratulerte henne med dagen også:) Endelig er vi 13 år. Gleder meg til jeg skal feire bursdagen min. Den blir sikkert ikke feiret med venner før om lenge, men her er noen bilder:
 Beatasbilder -

justmydiaryy%u2605

all you need is love

Crave Photography » Blog

Hade♥

Gave

Publisert: 10.apr.2011 @ 22:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heiiia! Tidligere i dag fikk jeg vite av mamma at bursdagsgaven min er at jeg får bank kort!! Helt sant♥ Jeg skal ikke bruke det hele tiden da, men jeg skal bare ha det i tilfelle jeg trenger eller vil ha noe. Skal ikke bruke opp alle pengene med en gang liksom. Jeg er egentlig litt mer et sparende menneske:P Haha. Som jeg tror jeg skrev i det forrige innlegget, at jeg egentlig har bursdag i morgen. Det har også Veronica. Vi har bursdag på samme dag♥
Jeg sa det til Maria♥ siden vi ble ilag litt senere og da sa hun at hun også skulle få det. 
Vi snakket mens vi syklet. Vi skal være ilag i morgen. Da finner vi sikkert på noe morsomt.

Men hade♥ 

Hmm

Publisert: 10.apr.2011 @ 20:06 Kategori: Challenge Kommentarer: 0

 Heia♥

Jeg er hjemme nå. Tenkte på å blogge. Har vært veldig sløv. Men jeg skal bli bedre. Tror iallfall det. Jeg har tenkt å ha en challenge. Jeg syntes at det virker som en god ide siden jeg er så sløv. Da har jeg noe å blogge om♥ Jeg har forresten bursdag i morgen♥ Jeg fikk noen gaver idag da. Jeg fikk en del penger av slekten. Det vil si ikke egentlig så mange personer. Jeg har mange i slekta, men det var liksom ikke så mange... Du kjønner sikkert. NOT. Jeg fikk også en shorts, armbånd, øyenskygge og en tights av pappa, Åse-Marie, Adrian og Ida-Mari. Jeg skal egentlig få en annen gave som mamma og pappa kjøpte ilag så... Jeg lurer så fælt på hva det er!! 
Over til challengen min. Den blir sånn her:

Day 1: A color that tells your mood
Day 2: A picture of your house
Day 3: Your favorite song
Day 4: A picture of you that were not taken by you
Day 5: The game you play most on facebook
Day 6: A picture og your phone
Day 7: Your top 10 blogs
Day 8: 10 things about you
Day 9: A video of you
Day 10: Your favorite clothing (may be more)
Day 11: Picture of one of your favorite books
Day 12: Your favorite program
Day 13: Have a question round
Day 14: A country/place you want to visit
Day 15: A picture og a flower 

Ja, sånn er den♠ Jeg starter i morgen :) Håper jeg klarer den◊

Hade♥

Morgen

Publisert: 04.apr.2011 @ 08:16 Kategori: Dagbok Kommentarer: 2

 Heia

Jeg sitter bare her nå. Jeg skal sminke meg og ordne meg straks etter dette innlegget. Jeg har ikke noe spesielt å skrive om. Kanskje jeg skal ha en challenge. Det er jo morsomt♥ Jeg må kanskje gjøre det i kveld da. 
 .billion dollar baby.Bilde fra WeHeartIt.com

På skolen idag har vi bla matte, norsk, naturfag og engelsk. Andre ting også, men det var jo noe. 

Pcen min går snart tom for strøm. 

Hade♥

Fotball

Publisert: 03.apr.2011 @ 21:50 Kategori: Dagbok Kommentarer: 0

Heia


Nå ser jeg på RBK mot STB. Det er 1-2 til stabekk. Huff.... Heier på rosenborg. I går spilte jeg håndball i molde. Hele laget da. Andrea var ikke med fordi hun var syk. Vi spilte mot molde 3 og molde 2. Vi vant mot molde 3 og jeg scoret for 1. gang♥ 
Men mot molde 2 tapte vi, men vi gjorde så godt vi kunne og de lå jo på andre plass...
Det var de siste kampene denne sesongen. Men vi skal på Shell-cup i slutten av april. Den foregår i Kristiansund. Det blir morsomt♥ 

Jeg og Adrian skal ligge over til bestemor Jorunn i natt fordi mamma har 12 timers natt. Fra 6 på kvelden til 6 om morgenen. Vi skal til Knut etter skolen så det blir sikkert ikke innlegg før på kvelden kanskje. 

Jeg har tenkt meg å dra på øra i morgen og kjøpe meg en ring fra lindex og body lotion. Jeg har veldig tørre hender og legger. 

Men tidligere idag var jeg faktisk til bestemor Eli.(Mye bestemor her :-P) Vi vaska verandaen:P. Og så solte vi oss. Ble ikke akkurat så brun, men det var godt. Det var varmt og ja..

Men HADE<3

hits